Tom Selleck hield als privédetective Magnum in de jaren 80 talloze mensen aan de buis gekluisterd. Binnenkort keert de besnorde titelheld terug op televisie in een reboot van deze klassieke actieserie.

Article continues after the ad

Oorlogsveteraan

In Magnum volgen we de avonturen van Thomas Magnum, een oorlogsveteraan die besluit een detectivebureau te beginnen op het zonovergoten Hawaï. De serie liep van 1980 tot 1988 en was een wereldwijde hit. Bijna dertig jaar later hoopt televisiezender CBS dit succes te herhalen met een reboot van de populaire actieserie. Om dat te realiseren, hebben ze de hulp ingeroepen van Peter Lenkov. Hij blies eerder al met succes de tv-klassieker Hawaï Five-O nieuw leven in.

Higgins

Ook in de nieuwe versie is Magnum een voormalig Navy SEAL die na zijn terugkomst uit Afghanistan zijn militaire vaardigheden inzet als privédetective. In zijn strijd tegen de misdaad wordt hij onder anderen bijgestaan door Juliet Higgins, een knipoog naar het personage Higgins uit het origineel. Hoewel Tom Selleck zijn goedkeuring heeft gegeven voor de reboot, heeft hij al aangegeven dat hij niet terug zal keren als de besnorde womanizer. Het is nog niet bekend wie de titelheld dan wel zal spelen.