Caveman Patrick, vader

Er is babynieuws voor Patrick van der Jagt, beter bekend als 'Caveman' uit Beau van Erven Dorens' daklozenprogramma Het Rotterdam Project, en zijn vriendin. Het stel onthulde dat zojuist bij RTL Boulevard.

Article continues after the ad

De 45-jarige Patrick is alweer meer dan een jaar in de wolken met zijn vriendin Franzy Schaap en het was dus hoog tijd voor de volgende stap!

Glimlach van oor tot oor

"Ik vind dit heel erg spannend", vertelt hij met een grote glimlach aan de camera's van RTL Boulevard. "Vol vreugde mag ik vertellen dat Franzy in verwachting is van ons kind." Het is nog wel even geduld hebben voor de kersverse vader, want zijn vriendin is pas in de zomer van 2021 uitgerekend.

Tranen van geluk

Voor hem kwam de aankondiging ook als een enorme verrassing. "Hoe ik reageerde was: we gaan eerst nog een test doen", zegt hij lachend. "Na die tweede test was het duidelijk en dat verklaarde wel waarom ze grumpy was. Mijn reactie was gewoon tranen van geluk en daarna ben ik een bos bloemen gaan halen." Als iemand hem dat een paar jaar geleden had verteld, had hij die persoon vast voor gek verklaard. "Zou ik dat ook gedacht hebben? Nooit. Maar dat geluk mag ik nu wel voelen." 

'Caveman' Patrick

Wie Patrick niet kent, heeft vast niet naar Het Rotterdam Project gekeken. Hij was namelijk een paar jaar geleden de ster van de show die met behulp van Beau en de overige makers zijn leven weer op de rit kreeg. Inmiddels heeft hij een eigen huis, startte hij zijn eigen bedrijfje en kreeg zelfs zijn eigen tv-programma. In Caveman - tevens de bijnaam van Patrick - zagen we hoe hij het leven oppakte na zijn opname in een afkickkliniek. En dat leven ziet er dus nu nog rooskleuriger uit met de komst van... een zoon! 

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws