Catherine Keyl

Catherine Keyl heeft in het verleden meegedaan aan Ranking the Stars. Maar de presentatrice baalt nog altijd als een stekker van die beslissing.

‘Enorm belazerd’

Dat onthult Catherine Keyl deze week in Weekend. Wanneer haar deelname aan Ranking the Stars ter sprake komt, zegt zij: “Het is de grootste vergissing die ik ooit heb begaan. Ze hebben me toen enorm belazerd. Ik vroeg of Viola Holt ook zou komen, het antwoord was nee. Maar zij was er wel!”, vertelt Keyl.

Viola Holt

Catherine Keyl en Viola Holt presenteerden in de jaren 90 beurtelings De 5 uur Show. Het was echter een publiek geheim dat deze dames niet bepaald de beste vriendinnen waren. Hoe het ook zij, het akkefietje bij Ranking the Stars zit Keyl nog altijd hoog. “Toen diezelfde redacteur mij later belde voor First Dates heb ik vriendelijk bedankt”, vertelt de voormalige presentatrice van De 5 Uur Show. “Gewoon omdat hij mij dat had geflikt.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Nieuwe seizoen Ranking the Stars

Inmiddels wordt er alweer gewerkt aan een nieuw seizoen van Ranking the Stars. Paul de Leeuw heeft noodgedwongen afscheid moeten nemen van zijn geliefde programma. De nieuwe afleveringen van de panelshow worden gepresenteerd door Eddy Zoëy.

Lees ook: De 7 grappigste momenten uit Ranking the Stars.