Catherine Keyl, Rob Goossens

De 'tv-kenner van RTL Boulevard' Rob Goossens is voor de zoveelste keer op het matje geroepen door een andere BN'er. Dit keer sloeg hij volgens Catherine Keyl volledig de plank mis met zijn uitspraken over het nieuwe 5 Uur Show-duo.

Article continues after the ad

Begin deze week onthulde Talpa dat (de vrij onbekende) Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo de vernieuwde talkshow De 5 Uur Show gaan presenteren. De SBS-versie van de show wordt hierdoor door veel tv-kenners nu al als flop gezien en dat vindt Catherine Keyl jammer.

Lager niveau

Zo noemde Rob Goossens de keuze van Talpa "een herhaling van zetten". "Het zijn allebei vakvrouwen, maar het zijn geen topnamen in het presentatorencircuit. Eigenlijk laat je daarmee blijken van: de ambitie die we toen hadden met 6 Inside is echt helemaal weg en we gaan het op een lager niveau proberen neer te zetten", zo liet hij bij RTL Boulevard weten. "Daarmee geef je toch de indruk aan de kijker dat ze NPO 1 en RTL 4 never nooit meer gaan inhalen." 

Afbranden

Catherine Keyl, die de show samen met Viola Holt ooit presenteerde, vindt de uitspraken van Rob echt niet kunnen. "Dan denk ik: waarom doe je dat nou? Geef ze nou even de kans. Laat ze even twee weken iets doen en kom dan met je oordeel", zo vertelde de vakvrouw bij Radio1. "Het is zo makkelijk om iedereen af te branden." Van dat laatste is ze overigens zelf ook niet vies als het op Rob aankomt. "Rob Goossens vindt zeker dat hij daar erg veel autoriteit voor heeft. Nou, dat vind ik minder. Ik vind het jammer dat dat gebeurt." 

Tegenreactie

Rob zal Rob niet zijn als hij hier ook niet wat over te zeggen had (aangezien hij dat ook had bij Anouk vs Johan, Olcay en Giel Beelen). Op Twitter geeft hij nog een reactie, al blijkt wel dat hij toch wat beter moet leren luisteren (in plaats van direct te roepen). Lees die tweet hieronder.