Het The Hunger Games-pretpark heeft zijn deuren geopend. Dubai is ver, maar dankzij social media kunnen we tóch de sfeer meepikken. Let the games begin!

Article continues after the ad

The World Of The Hunger Games is een apart gebied binnen het filmpretpark Motiongate Dubai. Het gedeelte heeft op dit moment twee attracties: een achtbaan gebaseerd op de Bullet Train, en een 4D-bewegingssimulator met een tour door het fictieve land Panem. We wisten al dat de film gebruikt zou worden als inspiratie voor attracties, maar het is erg vlot gegaan!

Capitol Bullet Train

Panem Aerial Tour

Impressies

Retourtje Dubai

Hoewel er momenteel ‘slechts’ twee attracties zijn, is het The Hunger Games-gebied schitterend aangekleed. The Capitol en Panem zijn in de films en boeken een soort hel op aarde, maar zo ziet het er best gezellig uit!

Motiongate richt zich op rides die zijn gebaseerd op verschillende films. The Hunger Games zijn de nieuwe publiekstrekker. Verder zijn er attracties met Shrek-, De Smurfen-, Madagascar- en Ghostbusters-thema’s. Het gaat misschien wat ver om er helemaal voor naar Dubai te reizen, maar als je toevallig in de buurt bent...