De cast van de comedyserie Will & Grace zit een reünie van tien nieuwe afleveringen wel zitten. De acteurs zijn hierover in gesprek met NBC, waar de serie van 1998 tot 2006 te zien was.

More content below the advertising

Dit zegt de Canadese acteur en hoofdrolspeler Eric McCormack in gesprek met TV Insider. Eerder werd al gespeculeerd over een mogelijke reünie, maar toen was nog onbekend wat de castleden er eigenlijk van vonden.

Hint op reünie

Afgelopen september verscheen er een video op YouTube waarin Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally tien jaar na het einde van de comedyshow hun oude rollen als Will, Grace, Jack en Karen op zich nemen. Dit bleek een verkiezingsspotje, dat intussen al 6,5 miljoen keer is bekeken. Bekijk ‘m hierboven!

10 nieuwe afleveringen?

Daarna doken verhalen op over een echt vervolg op de hitserie Will & Grace, de show die in totaal 16 Emmy’s in de wacht heeft gesleept. Eric bevestigt dat de cast is gevraagd door NBC. "Het maken van het verkiezingsspotje was zo geweldig om te doen. En de respons was zo enorm. Regisseur Jimmy Burrows en de decormakers slaagden erin het een echte aflevering te laten lijken. Dus toen kwam NBC terug met de vraag: ‘Komt er meer van dit?’ Dat leidde tot een soort van onderhandelingen over een gelimiteerd seizoen van tien afleveringen.”

Nog even geduld

Volgens Eric McCormack, die momenteel een FBI-agent in de Netflixserie Travelers speelt, kan het nog wel even duren voordat het zover is. “Ik ben nu de enige acteur met een vaste serie, maar de andere drie kunnen elk moment een eigen serie krijgen. Dus het wordt moeilijk plannen, maar we zijn er zeker allemaal erg voor in.”

Het eerste seizoen van de sci-fiserie Travelers is vanaf 23 december te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in! 

More content below the advertising

Geinig: Het Amerikaanse Page Six kwam gisteren met een item over hoe klasgenoten van Dwayne Johnson vroeger dachten dat hij een undercover agent was. Omdat zijn pa een professioneel show-worstelaar was reisde The Rock heel wat af met zijn familie, waardoor hij steeds weer naar een nieuwe middelbare school moest. En omdat hij op vijftienjarige leeftijd er al als een volwassen reus uitzag, dachten zijn klasgenoten vaak dat hij een soort 21 Jump Street-agent was die hen in de gaten kwam houden. Dat die serie nou net uitkwam in 1987, datzelfde jaar waarin hij verhuisde, hielp ook niet echt.

More content below the advertising

 

“De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

The Rock retweette het item niet alleen, ook bevestigde hij dat het waar was: “Toen ik van Hawaii naar Nashville verhuisde was ik al 1 meter 93 lang, woog ik al 102 kilo en had ik al een porno-snor - ze dachten allemaal dat ik een undercover agent was. De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

 

The Rock is in april trouwens te zien in de film Fighting With My Family, een biopic over de vrouwelijke show-worstelaar Paige. Hierin laat de Grote Vriendelijke Reus zich zowaar van een minder vriendelijke kant zien. En natuurlijk zien we Dwayne “The Rock” Johnson deze zomer samen met Jason “The Stath” Statham in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, die 1 augustus de bioscopen binnenknalt. Dat is op moment van schrijven nog maar 157 nachtjes slapen!

 

 

Bill Hader keert vanaf april terug als Barry, de introverte huurmoordenaar die tijdens een cursus amateurtoneel langzaam tot inkeer komt. We roepen hier al een klein jaar dat deze HBO-serie één van de fijnste verrassingen was van 2018. Sterker nog, we vonden het één van de drie beste series van het jaar, beter nog dan populaire titels als The Handmaid’s Tale, DareDevil, You of The Haunting of Hill House. We zijn nu dus al razend benieuwd naar het tweede seizoen.

More content below the advertising

 

Volop Awards-nominaties

Ook bij de grote Awards-shows hebben ze deze zwartgallige comedy-serie inmiddels ontdekt: de show sleepte 13 Emmy nominaties in de wacht, waarvan het er drie won. Zowel Bill Hader als Henry “The Fonz” Winkler, die Barry’s theaterdocent Gene Cousineau speelt, wonnen een Emmy Award. De beide acteurs waren ook genomineerd voor zowel de Golden Globes als de Screen Actors Guild Awards.

 

Dubbelleven

In de trailer zien we hoe Barry nog steeds een knipperlichtrelatie heeft met Sally, en hoe hij na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen steeds meer moeite heeft om zijn dubbelleven verborgen te houden. Ook de excentrieke albino-gangster NoHo Hank is weer van de partij.

Barry is zeker een aanrader voor wie genoten heeft van Breaking Bad of van de eerste seizoenen van Dexter. Daarnaast bestaat het eerste seizoen uit slechts acht afleveringen van elk een half uur, dus het valt heerlijk weg te bingen. Het tweede seizoen begint bij HBO in Amerika op 31 maart, wat normaal gesproken betekent dat we de afleveringen de volgende dag kunnen zien op Ziggo. Vanaf maandag 1 april dus!