De cast van de comedyserie Will & Grace zit een reünie van tien nieuwe afleveringen wel zitten. De acteurs zijn hierover in gesprek met NBC, waar de serie van 1998 tot 2006 te zien was.

Article continues after the ad

Dit zegt de Canadese acteur en hoofdrolspeler Eric McCormack in gesprek met TV Insider. Eerder werd al gespeculeerd over een mogelijke reünie, maar toen was nog onbekend wat de castleden er eigenlijk van vonden.

Hint op reünie

Afgelopen september verscheen er een video op YouTube waarin Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally tien jaar na het einde van de comedyshow hun oude rollen als Will, Grace, Jack en Karen op zich nemen. Dit bleek een verkiezingsspotje, dat intussen al 6,5 miljoen keer is bekeken. Bekijk ‘m hierboven!

10 nieuwe afleveringen?

Daarna doken verhalen op over een echt vervolg op de hitserie Will & Grace, de show die in totaal 16 Emmy’s in de wacht heeft gesleept. Eric bevestigt dat de cast is gevraagd door NBC. "Het maken van het verkiezingsspotje was zo geweldig om te doen. En de respons was zo enorm. Regisseur Jimmy Burrows en de decormakers slaagden erin het een echte aflevering te laten lijken. Dus toen kwam NBC terug met de vraag: ‘Komt er meer van dit?’ Dat leidde tot een soort van onderhandelingen over een gelimiteerd seizoen van tien afleveringen.”

Nog even geduld

Volgens Eric McCormack, die momenteel een FBI-agent in de Netflixserie Travelers speelt, kan het nog wel even duren voordat het zover is. “Ik ben nu de enige acteur met een vaste serie, maar de andere drie kunnen elk moment een eigen serie krijgen. Dus het wordt moeilijk plannen, maar we zijn er zeker allemaal erg voor in.”

Het eerste seizoen van de sci-fiserie Travelers is vanaf 23 december te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!