All You Need Is Love moet dé Nederlandse feelgood-film van het jaar worden, en de cast is ernaar. Zet je zonnebril op, want het regent sterren!

Article continues after the ad

De cast voor de romantisch kerstfilm was al behoorlijk zwaar, met Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh en Rop Verheijen. Waldemar Torenstra en Anniek Pheifer zijn te zien als dít duo, uit een legendarische aflevering van All You Need Is Love begin jaren 90.

Daarnaast wisten we dat Eva Laurenssen, Peter Blok, Loes Haverkort, Tina de Bruin en Jasha Rudge grote rollen hebben. Daar komt nu nóg een karrevracht bekende acteurs en actrices bij. 

Het gaat om Frank Lammers, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon én Diederik Ebbinge. Daarnaast zijn er gastrolletjes en cameo’s voor o.a. Peggy Vrijens, Malou Gorter, Hannah van Lunteren, Gigi Ravelli, Hajo Bruins, Freek Bartels en Holly Mae Brood.

De rolverdeling is nog niet helemaal duidelijk, maar het verhaal van All You Need Is Love draait om Dr. Love (Fedja van Huêt). De presentator - gebaseerd op Robert ten Brink - heeft zijn geloof in de liefde verloren, en verdwijnt naar de Schotse Hooglanden.

De redactie van zijn tv-programma probeert in allerijl een andere host te vinden en mensen aan elkaar te koppelen, vóór de jaarlijkse kerstspecial. De opnames van de film zijn in volle gang, en Dutch Filmworks heeft nu de voltallige cast bekendgemaakt.

Het scenario van All You Need Is Love is geschreven door Paula van der Oest (Petticoat). De film wordt geregisseerd door Will Koopman (Gooische Vrouwen, Terug Naar De Kust). All You Need Is Love draait in december in de Nederlandse bioscoop.