Nietsvermoedende bioscoopbezoekers van Thor: Ragnarok werden getrakteerd op een wel heel bijzondere versie van de Marvel-hit: de 4D-uitvoering met alle hoofdrolspelers op het toneel!

Article continues after the ad

Levensgroot

Het zal je gebeuren: zit je lekker onderuit gezakt in je bioscoopstoel met je hand in een bak popcorn naar Thor: Ragnarok te kijken, verschijnt ineens het levensgrote hoofd van James Corden op het scherm! De bioscoopgangers reageerden verbaasd en geïrriteerd, maar die emoties verdwenen als sneeuw voor de zon toen bleek wat de presentator voor hen in petto had: een live-uitvoering van de Marvel-hit met alle hoofdrolspelers op het podium!

Halloween-feestje

Toegegeven, de live versie haalde het qua kostuums, decors en speciale effecten niet helemaal bij de bioscoopfilm. Al snel vliegen pruiken door de lucht en de Hulk loopt erbij alsof hij net van een Halloween-feestje komt. Maar daar staat tegenover dat alle hoofdrolspelers van de partij zijn: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Tessa Thompson, Mark Ruffalo en Jeff Goldblum. Net als in de film steelt Goldblum de show als de prettig gestoorde Grandmaster. Ons oordeel? Fuck 3D, vanaf moeten alle films worden uitgebracht in 4D!

Thor: Ragnarok draait momenteel in de bioscopen (helaas alleen in miezerig 2D en 3D).