Pretty Little Liars loopt binnenkort ten einde. Hoog tijd om de balans op te maken. In deze grappige video gaat de cast alle moorden enhook-ups langs!

Article continues after the ad

Zo veel liefde, zo veel moord

In de afgelopen zeven seizoenen is er flink wat afgemoord en afgesekst. Zo veel zelfs, dat menig Pretty Little Liars-fan de draad een beetje is kwijtgeraakt. Gelukkig kan de cast je als geen ander vertellen hoe het nou ook alweer zit. Daar krijgen ze gelukkig wel een stroomschema bij.

Wie hoort bij wie?

In de 13(!) minuten durende video wordt elke crush, lover, vriend en moord uitgelicht. Vanity Fair maakt het de vrouwen niet te gemakkelijk: ondanks het stroomschema moet de cast wel zelf uitvogelen welke hook-up of moord bij welk personage hoort. Toch gaat het makkelijker dan gedacht. “Ik zou willen dat ik dit schema had toen we serie filmden, dat zou heel handig zijn geweest,” aldus actrice Troian Bellisario (Spencer). 

Bekijk de hele video hierboven!

7 jaar PLL

Na maar liefst zeven jaar loopt de serie 27 juni ten einde. Daarmee is het de langst lopende show van zender Freeform ooit. Voor het zover is kan je, met uitzondering van 16 mei, iedere week een nieuwe aflevering checken op Netflix. Ook de rest van de zes seizoenen zijn te zien op de streamingservice