Ricky Gervais werkt voor Netflix aan een nieuwe comedyserie. En daarin zal de comedyheld worden bijgestaan door een paar oude bekenden!

Article continues after the ad

Weduwnaar

In mei werd bekend dat Ricky Gervais een nieuwe comedyserie gaat maken voor Netflix. Deze heeft als titel After Life. Hierin speelt de Britse komiek een jonge weduwnaar genaamd Tony. Na de dood van zijn vrouw, besluit Tony om zich niks meer aan te trekken van de wereld om hem heen en alles te doen en te zeggen wat hij wil. Op Twitter gaf de acteur en bedenker van comedyhits als The Office en Extras destijds al een klein voorproefje van de serie!

Vertrouwd

Nu is bekend dat Gervais een aantal oude bekenden om zich heen heeft verzameld voor de overige rollen in After Life. Zo komen onder anderen Ashley Jensen (Extras), Tom Basden (David Brent: Life On The Road) en David Earl (Derek) voorbij. Ook Penelope Wilton (Downton Abbey) en David Bradley (Game of Thrones) zullen te zien zijn in de serie. De hoofdrolspeler heeft er alvast zin in. “Deze cast combineert nieuw Brits comedytalent met vertrouwde gezichten uit mijn vorige series”, aldus Gervais.

Het is nog niet bekend wanneer After Life zal verschijnen op Netflix.