Fuller House, Cosmo

De cast van Fuller House is in diepe rouw na het overlijden van 'huishond' Cosmo. De Golden Retriever, die al sinds het begin van deze show te zien was, is overleden door compilaties na een operatie.

Article continues after the ad

"We zijn heel bedroefd dat Cosmo - die opgroeide op onze set - is overleden door compilaties van een operatie. Er zal nooit meer een hond zijn zoals jij, jongen. We zullen je altijd blijven missen", laat de serie op Instagram weten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fuller House (@fullerhouse) op

 

Reactie castleden

De cast van Fuller House laat ook van zich horen. "Twee weken voor het einde van Fuller House ben ik mijn maatje verloren", plaatst acteur Elias Harger (Max in Fuller House) op Instagram met een compilatie beelden. Candace Cameron Bure, die de rol van D.J. op zich neemt, plaatste op Instagram het volgende. "Onze lieve jongen Cosmo rent nu rond in de hondenhemel. Ik stel me voor dat hij aan het spelen is met Comet." Ze verwijst hiermee naar de hond die jarenlang in Full House te zien was.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Elias Harger (@eliasharger) op

 

Vijfde seizoen

Het vijfde seizoen van Fuller House, dat tevens het laatste seizoen is, staat sinds 6 december te zien op Netflix. In de eerste negen afleveringen van dit vijfde seizoen is te zien hoe Jimmy en Stephanie wennen aan het leven als kersverse ouders. De allerlaatste afleveringen zullen in 2020 op de streamingdienst verschijnen.