Onlangs verscheen de 300e aflevering van Grey’s Anatomy op televisie. Om dat te vieren, gaven de makers en hoofdrolspelers van de hitserie een uitgebreid online interview.

Article continues after the ad

Mijlpaal

Vorige week was in Amerika de 300e aflevering te zien van Grey’s Anatomy. Die zat vol met knipoogjes en verwijzingen naar de vorige seizoenen. Maar dat is niet het enige waar de fans van de razend populaire dramaserie zich op konden verheugen. Om deze mijlpaal te vieren, plaatste TV Promos namelijk een zeer uitgebreid interview online met cast en crew!

Toekomst

In ruim een uur tijd komen alle grote spelers van Grey’s Anatomy voorbij, zowel de talenten voor als achter de schermen! Tot de geïnterviewden behoren onder (veel) meer: Ellen Pompeo, Sarah Drew, Justin Chambers, Kevin McKidd, Jessica Capshaw en Jesse Williams. Ook bedenker en uitvoerend producent Shonda Rhimes mag natuurlijk niet ontbreken in dit mega-interview! Samen geven zij hun visie op het heden, verleden en de toekomst van de serie. Op naar de volgende 300 afleveringen!

In Nederland zal seizoen 14 van Grey's Anatomy in januari op Net5 te zien zijn.