Chateau Meiland, Martien en Erica

De familie Meiland laat het Franse avontuur binnenkort officieel achter zich om zich te vestigen in een woonboerderij in Hengelo. Het kasteel moet nog altijd verkocht worden, maar daar is wat vreemds mee aan de hand.

Article continues after the ad

Je zou denken dat je de vraagprijs van een huis dat al even te koop staat naar beneden bijstelt als de verkoop niet wil vlotten, maar dat is niet hoe Erica en Martien erover denken. Zij hebben de vraagprijs van het Chateau namelijk verhoogd!

20.000 euro meer

Weekblad Weekend meldt dat de bekendste familie van Nederland een makelaar heeft ingeschakeld om hun kasteel aan te bieden op de Franse huizenmarkt. Niets om je wenkbrauwen bij te fronsen, maar het blijkt dus dat het bekende Chateau Meiland nu te koop staat voor 1,27 miljoen euro. En dat is 20.000 euro meer dan de oorspronkelijke 1,25 miljoen euro! Daarvoor krijg je dan wel 950 m2 met gîte voor 6 personen, een zwembad en kapschuur, op een terrein van ruim 6 hectare. 

Verhuisavonturen

Voor onze favoriete reallifesoap maakt het verder ook niet uit. We volgen graag het wel en wee van de familie Meiland die op het punt staat hun biezen te pakken om naar Nederland te vertrekken. Hoe is het voor ze om weer op Nederlandse bodem te zijn waar iedereen ze nu kent? Bevalt het huis ze of moet er nog teveel gebeuren? En hoe zit het met de liefde van Maxime Meiland? We gaan het allemaal zien in Chateau Meiland

Chateau Meiland is iedere maandag- en donderdagavond te zien op SBS6.