We horen hem 't in onze gedachten al zeggen: 'Wat vervelend!' Martien Meiland, die door Chateau Meiland uitgroeide tot een cultfiguur, weet als presentator van Cash or Trash nog niet te overtuigen. Voor de tweede week op rij verliest zijn spulletjesprogramma kijkers op SBS6. 

Article continues after the ad

Twee weken geleden trapten Martien en zijn team van handelaren af (tot ongenoegen van veel kijkers) met een knappe 751.000 kijkers: een prima score voor SBS6 op de woensdagavond. De week erna zakte dat aantal helaas naar 584.000 en ook nu verliest Cash or Trash weer wat kijkers (580.000). Kortom: er zit nog géén groei in. 
 

Martien Meiland in Cash or Trash

Natuurlijk dendert Martien in zijn eentje niet even over Chateau Meiland heen. Dat programma won de Televizier-Ring, ging door de magische miljoenengrens én bezit een hele cast met andere kleurrijke karakters, zoals de nuchtere Erica en hysterische dochter Maxime. Maar... toch krijgen Cash or Trash-kijkers genoeg typische Martien-momentjes te zien:
 

Cash or Trash

Martien krijgt de schrik van z'n leven... 😂😂 Cash or Trash zie je om 21.30!

Geplaatst door SBS 6 op Woensdag 6 november 2019


Cash or Trash is elke woensdag om 21:30 te zien op SBS6. De Meilandjes zie je met kerst weer terug: dan komen ze met een special!