Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van South Park van start. Om alvast in de feeststemming te komen, covert Cartman op geheel eigen wijze een partyklassieker!

Article continues after the ad

Hoogtepunten

De nieuwe trailer voor het 21e seizoen van South Park bevat geen nieuwe beelden van de komende afleveringen. Dat is niet zo gek, want de makers van de satirische animatieserie beginnen zo laat mogelijk met de productie om zo dicht mogelijk op de actualiteit te zitten. Maar dat mag de pret niet drukken: de trailer bestaat uit hoogtepunten van de vorige seizoenen, ondersteund door Cartman die Montell Jordans partyklassieker ‘This Is How We Do It’ covert! Wat wil je nog meer?

Robot

Wel weten we dat het nieuwe seizoen een andere insteek heeft dan de laatste seizoenen. In een interview met de Los Angeles Times vertelde Trey Parker dat hij wil terugkeren naar de roots van de serie: “Het laatste seizoen hadden we vooral over Trump. In het nieuwe seizoen verkleedt Cartman zich gewoon weer als robot en loopt ‘ie Butters te pesten. Dat is waar South Park om draait, kinderen die maffe dingen doen. Niet om wat Trump nu weer geflikt heeft."

Het 21e seizoen gaat in Amerika op 13 september van start.