Samantha de Jong

Het zijn roerige tijden voor Samantha de Jong, aka Barbie. De realityster raakte betrokken bij een ernstig verkeersongeluk én bleek in verwachting! Gelukkig maakt het kindje het goed, en is Barbie weer aan de beterende hand. Nu kan ze zich weer toeleggen op het… sjacheren met namaakluxeartikelen op Instagram!?

Op het Instagram-account van Barbie meldt ze dat ze een paar mooie artikelen heeft ontvangen van een modezaak. Als je een beetje thuis bent in de wereld van influencers, dan weet je dat dit behoorlijk vaak voorkomt.

Nepbarbie

Wat minder vaak voorkomt is dat deze cadeautjes imitatie zijn! Dat leiden we tenminste af uit de begeleidende tekst: ‘Niet te onderscheiden van origineel!’ Barbie verkoopt de artikelen niet zelf, en geeft duidelijk aan dat het niet om echte sandalen gaat, maar het is best glad ijs als je weet hoe hoog de boetes zijn die voor het verkopen van imitatieproducten worden opgelegd.

Article continues after the ad

Naast nepsandalen showen op Instagram, heeft Barbie trouwens nóg een nieuwe carrière: vloggen! Samantha plaatst elke maandag en vrijdag een nieuw filmpje op Youtube, waarin ze een inkijkje geeft in haar roerige leven. Van shopping sprees in de Primark, tot heftige verhalen over haar ongeluk!