Natacha Harlequin
Foto: William Rutten

Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin maakt eind augustus haar debuut als presentatrice voor SBS6. Zij mag het programma 'Dit vindt Nederland!' presenteren.

‘Dit vindt Nederland’ is een dagelijks nieuw actualiteitenprogramma aan het begin van de avond. Het plan was om op dit tijdstip een talkshow te gaan maken met Gordon en Patty Brard. De show gaat nu echter naar Harlequin en de Omroep Brabant afkomstige journalist en presentator Mart Grol.

Actualiteiten van de dag

De actuele stellingen worden dagelijks gepeild door onderzoeksbureau Motivacation. Deze stellingen vormen de basis voor het programma. “De stellingen worden in de studio bediscussieerd door krachtige persoonlijkheden. Maar we geven vooral het woord aan mensen uit de praktijk; de Nederlandse werkvloer”, aldus producent John de Mol in een persverklaring.

Article continues after the ad

Presentatiedebuut

Het is Natacha Harlquin’s presentatiedebuut. “Het is een show voor en door alle Nederlanders waarin iedereen zich kan uitspreken. Met respect en belangstelling voor elkaar.”

Veronica Inside

Eerder deze maand was Harlequin te gast bij de racismespecial van Veronica Inside. De show kreeg een hoop kritiek over zich heen de afgelopen tijd. Echter trok de aflevering wel een miljoenenpubliek aan.