Ai, dat is niet zo charmant van Op1-medepresentator Charles Groenhuijsen. Hij verklapt een onderonsje dat hij had met Carrie ten Napel voor de uitzending. En dat recht voor de neus van André Hazes, over wie het gesprek ging.

De presentatrice ziet het namelijk wel zitten dat haar dochtertje en de jonge Dre later gaan trouwen. “Nah zeg je dit nou echt op televisie?! Dat is iets voor na de show”, roept Carrie tegen Charles. Maar André reageert gelukkig meteen enthousiast: “Ik vind het een goed idee! Dat gaan we gewoon regelen.”

Roerig jaar

André Hazes stond het afgelopen jaar zowat dagelijks in de krant. Hij vindt wel dat hij alle media-aandacht rondom de problemen in zijn relatie met zijn vrouw Monique te danken heeft aan zichtzelf: "Ik had vaak beter moeten nadenken en minder moeten drinken. Ik handelde als Freddy Heineken."

Article continues after the ad

De roerige periode leverde hem wel een nieuw album op, met naar eigen zeggen, zijn beste nummers tot nu toe. Gelukkig gaat nu alles goed met de zanger. Zo heeft hij weer contact met zus Roxeanne en bracht hij zelfs een muzikale ode aan haar.

Niet meer in een hotel geslapen

André had zijn relatie met Monique al verbroken toen hij een nieuwe relatie begon met presentatrice Bridget Maasland. De zanger wil duidelijk maken dat hij niet vreemd ging, ook niet met Nikki Plessen. Begin dit jaar werd bekend dat hij weer terug was bij zijn vrouw, met wie hij een zoontje heeft.

André vertelt dat het momenteel erg goed gaat in zijn relatie. "Ik heb al meer dan acht maanden niet in een hotel geslapen", grapt hij.