Morgen kruipen Sophie Turner en Maisie Williams uit Game of Thrones achter het stuur bij Carpool Karaoke. Om dat te vieren, kreeg zelfs de intro van de Apple Music-show een make-over in de stijl van de fantasyserie!

Article continues after the ad

Stark-zussen

Het is niet iedere dag dat je twee sterren uit Game of Thrones in je auto hebt zitten. Dat realiseerden de makers van Carpool Karaoke zich blijkbaar ook. Om ervoor te zorgen dat Sophie en Maisie zich thuis voelen bij het programma, werden dan ook kosten noch moeite gespaard. Zelfs de intro van het programma werd aangepast om het de Stark-zussen naar de zin te maken: die werd opnieuw gemaakt in de stijl van de fantasyserie Game of Thrones!

Westeros

In de aangepaste intro van Game of Thrones wordt de Amerikaanse westkust in dezelfde manier in beeld gebracht als Westeros. Ook het logo van de online serie heeft een make-over gekregen. Zet daar de intromuziek van Game of Thrones onder en het is helemaal af! Alle moeite is niet voor niks voor geweest: Sophie en Maisie hebben overduidelijk de grootste lol achter het stuur!

De aflevering van Carpool Karaoke met Sophie Turner en Maisie Williams is vanaf morgen te zien via Apple Music.