Huisvriendin Caroline, oma

Caroline van Eeden, beter bekend als de voormalig huisvriendin van Chateau Meiland, heeft leuk nieuws. Op het zonnige Gran Canaria onthult ze aan de camera's van Shownieuws dat ze binnenkort voor de derde keer oma wordt.

Article continues after the ad

"We denken dat het altijd zo vanzelfsprekend is, maar dat is het in dit geval niet geweest", laat een blije Caroline weten. "Het is heel apart als je (tweede) zoon vader wordt. Het is bijna niet te beschrijven hoe mooi dit is." Caroline heeft al twee kleinzoons, zo vertelt ze. "Als je dus aan mij zou vragen: 'heb je voorkeur?' dan zeg ik: ik heb nu twee kleinzoons, dus dan wil ik een kleindochter.'' 

Ingewikkeld persoon

Dit nieuws komt vlak na het interview, dat Erica over 'de voormalig huisvriend' van het Chateau gaf. "Ik was toch te direct voor haar, denk ik. Tegen je eigen familie kun je alles zeggen, dat blijft altijd goed, maar Caroline is een erg ingewikkeld persoon." In datzelfde interview geeft Erica aan, net als Martien, geen contact meer te hebben met Caroline. "Volgens mij is dat hoofdstuk nu afgesloten.” Veel gaan we dus niet zien van de (ongeboren) kleinkinderen van Caroline.