Caroline Tensen, RTL, DNA onbekend

Caroline Tensen moest met haar vertrek naar RTL 'haar kindje' DNA Onbekend achterlaten op de publieke omroep, maar gelukkig krijgt ze nu alsnog een kans om een soortgelijk programma te maken! Dat blijkt uit een oproep die ze doet op de zender.

Article continues after the ad

"Weet jij niet wie je biologische vader is of ben je op zoek naar je broer, zus, je moeder of misschien zelfs je grootouders?" vraagt Caroline Tensen in de onderstaande tv-commercial. "Vraag je je af uit welk deel van de wereld jouw familie komt? Heb je geen enkel aanknopingspunt? Met behulp van de nieuwste technieken en wereldwijde research kunnen wij je misschien helpen." Bekijk hieronder de volledige oproep.

Stapje verder

Het lijkt er dus op dat dit programma nog een stapje verder gaat dan DNA Onbekend. In de nieuwste show - die nu nog naamloos door het leven gaat - wordt er niet alleen een DNA-test afgenomen, maar wordt er ook echt gezocht naar de familieleden, waar die dan ook ter wereld wonen. Interesse? Je kunt je hier opgeven.

Soortgelijke show

Voor Caroline Tensen is deze show geen onbekend terrein. Zij presenteerde DNA Onbekend maar liefst 5 jaar, dus de presentatrice die pas geleden nog gehavend in beeld verscheen, zal vast in haar nopjes zijn met deze soortgelijke show. Het is nog even de vraag wanneer het programma te zien zal zijn. We houden je op de hoogte!