Caroline Tensen in Postcode Loterij Eén tegen 50 van RTL 4

We lieten jullie gisteren al weten dat Caroline Tensen een flinke val heeft gemaakt. Zodoende zag ze er in de uitzending van Eén tegen 50 iets anders uit dan normaal… Gelukkig gaat het inmiddels alweer een stuk beter met de presentatrice!

Caroline Tensen maakt lelijke val met e-bike

Er was gisteravond iets geks aan de hand met het uiterlijk van Caroline Tensen... Dat had niets te maken met fillers, zo verzekerde ze ons tijdens de uitzending van Eén tegen 50. De presentatrice hield aan een val met haar e-bike namelijk een tand door haar lip over! Tijdens de opnames van de spelshow moest Leco van Zadelhoff er nog aan te pas komen om de grootste littekens weg te werken... Inmiddels is Caroline echter gelukkig weer hersteld!

Presentatrice verbijt pijn voor haar "kindje"

In een filmpje op Instagram vertelt Caroline nogmaals over haar val. Zo laat ze weten dat ze ondanks de pijn de opnames van Eén tegen 50 voor geen goud wilde missen. Dat is immers haar andere “kindje”! En gelukkig heeft ze de pijn niet voor niets verbeten: “het zijn heel leuke afleveringen geworden”, aldus Caroline. Ook haar volgers zijn trots, zo reageert Chantal Janzen met hartjes en roemt Jim Bakkum het “vakmanschap” van Caroline.

Article continues after the ad

Eén Tegen 100 wordt Eén tegen 50

Gisteravond ging het twintigste seizoen van Postcode Loterij Eén Tegen 100 van start. De comeback van de populaire spelshow zag er echter net iets anders uit dan de fans gewend zijn! Om de anderhalve meter tussen de kandidaten te garanderen, zijn er namelijk maar 50 deelnemers welkom in de studio. Deze coronaproof variant is dan ook omgedoopt tot Postcode Loterij Eén tegen 50!

Eén tegen 50 is zondagavond om 20:00 uur te zien op RTL 4.