Caroline van Eeden in Chateau Meiland

De biografie van Martien Meiland is nog niet eens een week oud of de onthullingen vliegen ons om de oren. Nadat eerder al onthuld werd dat er een flinke ruzie is geweest tussen Caroline en dochter Maxime blijkt er nu nog veel meer aan de hand! 

Article continues after the ad

De oude huisvriendin van het Chateau zou namelijk geld hebben gekregen om niet op het Televizier-Ring 2019 te verschijnen. En dat had dus niets te maken met haar 'burn-out'!

Dikke vakantie

"Uit de biografie blijkt dat zij op de avond van de Televizier-Ring Gala niet aanwezig mocht zijn", kopte Aran gisteravond bij RTL Boulevard in. "Wat blijkt? SBS heeft haar een dikke vakantie betaald om die avond niet in Nederland te zijn." De zender heeft zelf niet gereageerd op dit verhaal uit de biografie van Martien.

Chic blijven

Wie ook niet wil reageren op alle spookverhalen die momenteel de ronde doen, is Caroline zelf. "We zijn vandaag naar haar kledingwinkeltje geweest in Amsterdam en daar was helemaal niemand. Toen zag ze onze plofkap en reageerde direct: 'Hier ga ik niets over zeggen'. Uiteindelijk zei ze: "Ik wil chic blijven." Nou, dat is een understatement, want er is bloed op het Chateau geweest", aldus Aran. Nou, wij vermoeden dat ze een reünie wel kan vergeten. Bekijk hieronder het hele fragment terug.