Caroline van Eeden

Na alle onthullingen uit de biografie van Martien Meiland stormen de media af op huisvriendin Caroline. Want wat vindt zij hier allemaal van? Nou, ze heeft genoeg te zeggen, maar houdt de eer aan zichzelf.

Article continues after the ad

Gisteren vertelde Caroline al aan RTL Boulevard dat ze het liever allemaal chic houdt en daar is ze nog altijd niet van afgestapt.

Twee kanten van het verhaal

"Het is moeilijk om respectvol te zwijgen als je hoort en leest er allemaal gezegd wordt", schrijft de voormalig huisvriendin van de familie Meiland op Instagram. "Dit gaat over mij persoonlijk en raakt mij dan ook, er zijn altijd twee kanten van het verhaal." Toch kiest ze er niet voor om haar kant van het verhaal met de wereld te delen. "Ik kies ervoor om dit privé te houden en respectvol te blijven. Dat is mijn keuze en hier blijf ik bij."

Zelfreflectie

Hoewel vooral Maxime nog een appeltje met haar te schillen heeft na hun vechtpartij is dat omgekeerd anders. "Ik wens de Familie Meiland alle goeds toe, het leven draait om leren en hopelijk zelfreflectie. Ik richt mij op de toekomst." Ze wil daarbij wel nog even haar dank uitspreken aan al haar volgers. "Het doet mij goed om al jullie lieve reacties te lezen, bedankt hiervoor", schrijft ze tot slot. Het is voor haar te hopen dat er niet meer onthullingen op tafel komen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Caroline (@caroline_van_eeden) op