Carole Baskin

De Tiger King-nasleep houdt maar niet op! Na de succesvolle Netflix-serie komt er nu ook een realityshow, maar dan volledig over Carole Baskin. De show gaat over haar dierenopvang Big Cat Rescue, dat bevestigt ze aan The Guardian.

Het was al bekend dat de kattenkoningin haar eigen NBC-serie kreeg – met niemand minder dan SNL-ster Kate McKinnon in de hoofdrol.

Meer shows

Ze is niet de enige Tiger King-ster met een eigen show – naast Joe natuurlijk. Ook Jeff Lowe en zijn vriendin Lauren hebben een aanbod gekregen. Carole was afgelopen jaar ook te zien in Dancing with the Stars in een, jawel, kattenkostuum.

Article continues after the ad

Slecht persoon

In gesprek met de Britse krant zegt Carole dat de makers van Tiger King erop uit waren haar als een slecht persoon af te schilderen. “Als je vijf minuten met me praat, zul je beseffen dat het echt mijn missie is om de uitbuiting en het bezit van tijgers, panters en leeuwen te laten stoppen.”

Tiger King

Hoe gaat het in de tussentijd met aartsrivaal Joe? Die zit zijn gevangenisstraf van 22 jaar uit. Hij schakelde een huurmoordenaar in om Carole om het leven te brengen en hij mishandelde zijn dieren.

Wanneer en waar de realityshow te zien is maakt Carole niet bekend.