Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen worden de juryleden van de nieuwe RTL 4-talentenjacht The Talent Project!

Article continues after the ad

Academy

Aan talentenjachten geen gebrek op de Nederlandse televisie. Toch denkt RTL 4 nog wat toe te kunnen voegen aan het aanbod met The Talent Project, een nieuwe zangwedstrijd gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau. Hierin worden de kandidaten in honderd dagen opgeleid. De zangers en zangeressen krijgen op de 'academy' hulp, coaching en begeleiding van professionals. Gisteren ging Marieke Elsinga namens RTL Boulevard langs bij Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen. Zij zijn de kersverse juryleden van The Talent Project!

Kans

Voor Caro Emerald wordt het programma haar eerste klus voor televisie. De zangeres brak in 2010 in Nederland en Europa door met haar debuutalbum Deleted Scenes From The Cutting Room Floor. Binnen een jaar verkocht ze meer dan 250.000 exemplaren. “The Talent Project biedt een fantastisch platform voor jong talent waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan ontwikkeling”, zegt Caro. “Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om zo’n kans te krijgen, want dat kan het verschil maken. Dat maakt het zo bijzonder voor mij om aan dit programma mee te werken.”

The Talent Project is dit najaar te zien op RTL 4.