Op vrijdag vindt de nationale radio- en tv-actiedag plaats om geld in te zamelen voor het door de orkaan Irma getroffen Sint Maarten. De actie wordt uitgezonden vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Bij KRO-NCRV hebben ze daarom iets ludieks bedacht: de omroep organiseert een veiling. Met écht leuke items!

Article continues after the ad

PENOZA

Carmen van Walraven op je voicemail als je vrienden je niet te pakken krijgen? Dat kan! Monic van Penoza spreekt ‘m voor je in. Maar ja, voor niets gaat de zon op, zeker niet bij een maffiavrouw zoals Carmen, dus de hoogste bieder heeft geluk. 

HELLO GOODBYE

Joris Linssen houdt normaal gesproken niet zo van pottekijkers tijdens de opnames van Hello Goodbye, maar voor Sint Maarten maakt hij graag een uitzondering. Tijdens de veiling van KRO-NCRV kan je bieden op een exclusief kijkje achter de schermen!

DE SLIMSTE MENS

Ook Maarten van Rossem en Philip Freriks gooien de deuren open voor het goede doel. Sterker nog: Maarten geeft je een echte VIP-rondleiding achter de schermen van De Slimste Mens. En als bonus mag je ook nog eens op de foto met het legendarische presentatieduo. Maar ook hier geldt: alleen de hoogste bieder gaat het meemaken!

De smaak te pakken en wil je meer acties zien? Check dan nu alle veilingitems hier.