Carlo Boszhard

In het tweede seizoen van Drag Race Holland gaan we niet alleen nieuwe queens ontmoeten. We krijgen twee nieuwe gezichten als juryleden: Carlo Boszhard en Raven van Dorst. 

Carlo in de jury

Fred van Leer blijft zijn show in handen houden, maar krijgt wat hulp van Carlo en Raven. Misschien heb je Carlo al eerder bij de Drag Race gespot. Hij was namelijk gastjury geweest. Carlo is ook de bedenker en presentator van Make Up Your Mind, een programma waarbij mannelijke BN’ers worden omgetoverd tot drag queen. Kortom: de rol als Drag Race jurylid is voor de presentator weggelegd. Carlo zal meerdere keren als jurylid verschijnen. 

En daar blijft het niet bij want ook Raven van Dorst gaat deel uitmaken van de kritische jury. We hebben Raven ook al eens eerder gezien bij Drag Race, want ook die was in seizoen 1 een gastjurylid. 

Article continues after the ad

Fred en co

Fred van Leer keert terug als vast jurylid, maar is niet de enige vaste stem in de show. Milkshake-directeur Marieke Samallo zit naast hem en zij weet alles over de drag-scene. Deze keer gaan we Elise Schaap en Buddy Vedder zien zitten op de gaststoel. We zijn excited om te zien wat deze BN’ers in huis hebben. Sterker nog, we hebben onze Drag Race-hoogtepunten al op een rijtje gezet

Drag Race Holland 2 is vanaf 6 augustus te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.