MAFS, Mick & Daisy

Het MAFS-avontuur van Mick en Daisy ging duidelijk niet over rozen! Het ging er zelfs zo heftig aan toe dat Carlo Boszhard en psycholoog Pablo Bakarbessy moesten ingrijpen, zo onthult Mick nu. 

Article continues after the ad

In de podcast van Dyantha Brooks en Bart Ettekoven van Shownieuws doet Mick opnieuw zijn verhaal.

Vrije Mick

En daaruit blijkt maar weer dat Mick die eerste dag niet helemaal zichzelf was. "Het lukte me niet om los en zonder overal bij na te denken dingen te doen die zij waardeerde", zo geeft hij toe in de podcast. "Zij heeft gewoon die eerste 24 uur een bepaalde teleurstelling gekregen van mij. En of ik dat nou wel of niet terecht vind, dat maakt dan ook niet uit."

Teleurstelling overwon

Toch kreeg hij na die valse start  - volgens eigen zeggen - geen kans meer om het op te lossen. "Haar houding op tv jegens mij tijdens het koppelsweekend in dat gesprekje en eigenlijk ook op dat bankje tijdens het laatste gesprek - dan ben je twee weken - is ook wel echt een ding. Je mag een verklaring schrijven op een woensdagochtend zonder druk, camera's en tegenspeler en dat er dan geen fatsoenlijke verklaring uitkomt en je eigen teleurstelling het nog steeds overwint, tja." Daar heeft hij eigenlijk geen woorden voor.

Serieus gesprek

Dat was dan ook het moment volgens Mick waar zowel Carlo als de psycholoog ingrepen. "Dan hebben Carlo en Pablo wel verteld van: 'Nou, deze houding moet nu wel een beetje stoppen, want Mick heeft wel degelijk zijn best gedaan. En Mick heeft wel degelijk zich goed opgesteld en het ook serieus genomen'." De realityster baalt ervan dat dat moment niet is uitgezonden. "Ik snap dat het allemaal spraakmakend gemonteerd is, maar als je dat wel had uitgezonden, had niet heel Nederland de behoefte om het voor me op te nemen." Dat is namelijk precies wat er gebeurde.

Excuses aangeboden

Gelukkig lijkt het tussen die twee geen haat en nijd meer. "Twee weken geleden ben ik door haar gebeld van: 'Ik heb meer beelden gezien en ik wil wel het een en ander uitspreken en terugkomen op de dingen die zijn gebeurd", vertelt hij nu openhartig. "Ze heeft toen haar excuses aangeboden voor een aantal dingetjes waaronder haar houding." Beluister hier wat Mick er nog meer over te zeggen heeft

Rooskleurige toekomst

En nu? Nou, de toekomst lijkt er rooskleurig uit te zien voor 'onze' Mick. Hij lijkt namelijk buiten de show alsnog de liefde te hebben gevonden "Ik heb nog wel iemand op het oog", aldus de rasechte Amsterdammer. "Het is echt nog heel pril, maar ik denk dat ik het een kans ga geven." Go Mick!