Carlo Boszhard

Carlo Boszhard schrijft in zijn column dat hij dit jaar weinig begrijpt van de Televizier-nominaties. “Eerlijk is eerlijk, ik gun iedereen die bevestiging, maar toch snap ik niet alle nominaties dit jaar.”

De presentator laat alleen niet los om welke nominatie het gaat: “Ik ga het feestje niet bederven, dus ik noem geen namen.” Pfff, wat saai.

Televizier top 10

Op 8 oktober wordt er bekendgemaakt wie er naar huis gaat met een prijs. Carlo verklapt in zijn column ook dat de TV Kantine voorbijkomt op het gala: “De TV Kantine heeft de eer om de top 10 van best gewaardeerde tv-fragmenten van het afgelopen jaar te presenteren dit jaar. We nemen het stokje over van Arjen Lubach en zien het als een echte ere-job.”

Article continues after the ad

Je kan hier zien hoe meesterlijk Arjen Lubach dit deed.

‘We mogen weer’

De vaste TV Kantine-kern zoals Ilse Warringa, Elise Schaap, Annick Boer en natuurlijk Irene Moors nemen hun typetjes mee. Carlo is opgelucht: “Na een ruw afscheid tijdens het laatste seizoen door de eerste lockdown, zag iedereen elkaar tijdens die opnames weer. We waren allemaal blij, opgelucht, want ‘we mogen weer’.”

Wie de ster voor Beste Presentatrice mee naar huis neemt gaat tussen Chantal Janzen (die vorig jaar ‘m ook won), Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen. Bij de mannen zijn dat André van Duin, Beau van Erven Dorens en Tim Hofman.

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2020 is donderdag 8 oktober te zien op NPO1.