mafs tv kantine carlo boszhard Erik de Vogel

De TV Kantine zit vanavond weer tjokvol grappige persiflages: van het Songfestival tot Doutzen Kroes en Married At First Sight. De opnames van die laatste sketch waren echter niet geheel zonder gevaar voor Carlo Boszhard!

Songfestival en MAFS in De TV Kantine

Carlo Boszhard laat in RTL Boulevard zien wat we vanavond van De TV Kantine mogen verwachten. We zien bijvoorbeeld hoe Jan Smit, Edsilia Rombley en Chantal Janzen de verkleedkist induiken voor een bijzondere Songfestival-persiflage. Ook komen twee bekende gezichten uit De Casting Kantine voorbij als Doutzen Kroes en Bram Krikke. Waar we ons echter het allermeest op verheugen, is de persiflage van Married At First Sight (MAFS)!

 

Article continues after the ad

 

Carlo Boszhard loopt hoofdwond op

De stellen uit MAFS worden getrouwd door de trouwambtenaren Walter Vermeer en Mariëlle Jongmans. Zij doen dat altijd met super veel verve! En dat maakt hen natuurlijk een geweldig doelwit voor een persiflage in De TV Kantine. Jammer genoeg verliepen de opnames daarvan echter niet bepaald vlekkeloos! Carlo raakte namelijk gewond: hij viel achterover met zijn hoofd tegen de punt van een tafel… De wond bloedde flink, zodat de opnames zelfs even stilgelegd moesten worden. Gelukkig is Carlo een taaie: het eindresultaat ziet er namelijk veelbelovend uit!

Meer zien van De TV Kantine? Hier vind je een heerlijke imitatie van Stefano Keizers! Ook doken Kopen Zonder Kijken-Bob en Roos laatst op in het programma.

De TV Kantine zie je iedere donderdag om 20.30 uur bij RTL4. O, en komt Walter jullie trouwens ook zo bekend voor?