Carlo Boszhard van de TV Kantine

Carlo Boszhard noemt het een wonder dat hij dit jaar nog een seizoen van De TV Kantine mocht maken. Kunnen de imitaties nog wel?

Carlo vertelt in zijn column van Televizier dat hij niet meer weet waar de scheidingslijn ligt. Volgens de presentator komt dat door de gevoeligheid van deze tijd. “Iedereen is sneller boos en voelt zich al gauw aangevallen.

Article continues after the ad

Kiespijn

Tijdens de opnames van de imitaties kreeg Carlo last van kiespijn, letterlijk en figuurlijk. “Alles is gevoelig.” Hij noemde dit een metafoor voor deze tijdsgeest. Die ‘overgevoeligheid’ leidt ook tot kritiek op het programma. Zo is zijn broer Ron aangesproken door een bekende presentator: “Waarom heeft Carlo toch zo’n hekel aan mij?

Niet alleen maar kritiek

Carlo vertelt dat hij eigenlijk alleen mensen imiteert met wie hij wat heeft. “Een beetje zelfspot en zelfreflectie kan volgens mij geen kwaad.” Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die de persiflages wél leuk vinden. Kijkers gingen stuk om de imitatie van Rob Kemps. En ‘Snollebollekes’ zelf kon er ook om lachen

Naast de imitaties van Rob Kemps en Rolf Sanchez zijn er de afgelopen jaren nog veel meer indrukwekkende typetjes gedaan, waaronder Davina Michelle en Stranger Things. Dit zijn volgens ons de beste persiflages in De TV Kantine.