Carlo Boszhard, Ruben Nicolai, column

Waar columniste Angela de Jong vaak iemand of iets naar beneden haalt, pakt Carlo Boszhard het toch wat anders aan. In zijn nieuwste column in de Televizier steekt hij behoorlijk wat veren in de kont van Ruben Nicolai. 

Article continues after the ad

Met programma's als De erfgenaam, Lego Masters en Ik weet er alles van is Ruben Nicolai de afgelopen tijd niet meer weg te denken van de Nederlandse tv. En dat is niet alleen ons, maar ook Carlo Boszhard opgevallen.

Tv-prijs

Met de Gouden Televizier-Ring 2020 in aantocht, wil Carlo Boszhard daarom eens geen reclame maken voor zichzelf, maar voor zijn RTL-collega Ruben Nicolai. Hij gunt het hem namelijk oprecht om die Zilveren Televizier-Ster voor Beste Presentator (net als in 2009) in handen te krijgen. "Volgens mij weet jij ook dat als er een jaar is dat je hem echt verdient, het dit jaar is. Het is de combinatie van het juiste programma en de juiste presentator, waardoor je nu de koning bent. Ik heb het genoegen daarvan getuige te zijn en ben zo blij voor je."

 

The Masked Singer 

De twee werken nu weer samen aan het nieuwe seizoen van The Masked Singer en dat is voor Carlo een groot feest. "De combinatie van entertainen en presenteren met je eigen sausje humor is werkelijk goed. Met vallen en opstaan - als dieptepunt De gezondheidstest met Wendy van Dijk - ben jij het gezicht geworden van de nieuwe generatie tv-kijkers." Dat zijn nog eens wat complimenten om te krijgen op deze doodnormale woensdag! Lees hier de hele column.