Carlo Boszhard

Dit najaar krijgen we géén hysterische showbizztypetjes op RTL 4... Carlo Boszhard schrijft in zijn column voor Televizier dat hij De TV Kantine even op slot gooit.

Article continues after the ad

Eerder maakte imitatiekoning Carlo zich nog zorgen om zijn typetjes. Kunnen die nog wel door de beugel? "Iedereen is sneller boos en voelt zich al gauw aangevallen." Nu speelt er iets heel anders. Keiharde overkill.

Typetjes-overload

Momenteel zien we op de zaterdagavond de 'maatschappelijke' typetjes in NPO 1's Spaanders, het vernieuwde Kopspijkers. Dat maakt de overkill-optelsom compleet voor Carlo. "Na de minder geslaagde imitatie van Mark Rutte op het Gouden Televizier-Ring Gala (‘genoeg gelachen’), de 'deep fake' persiflages op RTL4 en de reünie van Kopspijkers die eerder nostalgisch dan goed was, is het even klaar."

Even geen TV Kantine

"Iedereen is al gedaan door iedereen bij iedereen", is waar het volgens Carlo op neerkomt. "De overkill aan talkshows, talentenjachten en mijn grote liefde imitaties vraagt om een reset. Even tijd nemen om na te denken hoe je de kijker weer opnieuw kunt verrassen. Daarom blijft De TV Kantine dit seizoen dicht, al is het met pijn in het hart." Oké, Carlo, dan checken we noodgedwongen de beste persiflages uit de geschiedenis van de TV Kantine tot er wél een nieuw seizoen komt!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.