Carlo Boszhard

We zien Carlo Boszhard maar al te graag op televisie maar dit is too much! De RTL-directie kreeg Carlo in zijn blote piemel te zien. De presentator wilde zo graag zijn spelshow Cash & Carlo op tv hebben, dat hij daar alles voor over had. Echt alles...

'In m'n blote kont'

Carlo vertelt een hele ongemakkelijke anekdote aan weekblad Privé. Hij stapte in het kantoor van oud RTL-programmadirecteur Leo van der Goot in zijn blote kont!. “Ik ben bereid ver te gaan om het best haalbare uit het vuur te slepen. Een extreem voorbeeld is de gameshow Cash & Carlo", legt Boszhard uit. Wanneer hij hoort dat zijn programma misschien toch niet doorgaat, wordt hij boos. "Toen ik dat hoorde, ben ik direct in mijn auto gestapt en zo snel mogelijk naar Hilversum gereden. Ik liep het kantoor van de directie binnen, liet mijn broek zakken en ging in m’n blote kont voor ze op een stoel zitten.”

 

Alles voor het programma

“Je mag alles met me doen, zei ik. Maak foto’s en zet ze op internet, het maakt me niet uit. Als ik dit programma maar mag maken, want ik geloof erin." En zo kregen we Cash & Carlo! Maar niet alleen dat, Carlo's intuïtie bleek te kloppen. "Het werkte, ze zegden ter plekke 18 afleveringen toe. We hebben er uiteindelijk 220 gemaakt", sluit de presentator af. Take that RTL! Wij gaan Carlo's strategie gelijk proberen bij onze volgende salarisonderhandeling!

Article continues after the ad

TV Kantine en MAFS

Over het afgelopen jaar heeft de presentator sowieso niks te klagen. Van zijn hilarische sketches in De TV Kantine, tot zijn nieuwe klus in een veelbesproken seizoen Married At First Sight, Carlo heeft het nog steeds. MAFS: Second Chance start ook binnenkort!