Nu Irene Moors binnenkort niet meer onder contract staat bij SBS6, staat niets een hereniging met Carlo Boszhard nog in de weg. Carlo heeft alvast grote plannen voor hun volgende project!

In een interview met De Telegraaf vertelt Carlo dat hij het liefst samen met Irene Moors een dagelijkse show zou willen presenteren. “Doordeweeks, en dan kijk ik naar het tijdslot van Tijd voor MAX, daar zou volgens mij voor een nieuwe Carlo & Irene-show nog wel wat te halen zijn”, aldus de presentator. En daarbij schat hij zijn kansen alvast hoog in! “Ik kan me niet voorstellen dat RTL daar geen tijd voor vrij zou willen maken”, aldus Carlo.

Article continues after the ad

 

Famke Louise

Voor het zover is, schitteren Carlo en Irene zij aan zij in De TV Kantine. Carlo licht alvast een tipje van de sluier op over wat we van het nieuwe seizoen kunnen verwachten: “Twan Huys ga ik natuurlijk doen, Jeroen Pauw gaat in de revisie en wie ik er ook dolgraag aan toe wil voegen is het advocatenechtpaar Geert-Jan en Carry Knoops. En allebei moeten we weer wat afvallen want we doen ook wat jonge mensen na, de Famke Louises en zo.” Het is helaas nog niet bekend wanneer het volgende seizoen van De TV Kantine van start gaat.