Oh wat een jaar, Carlo Boszhard

De oude kleding werd uit de kast gepakt en de haren werden geverfd, want in de derde aflevering van Oh, Wat Een Jaar keerden we gisteravond terug naar het jaar 1968! Barrie Stevens en Catherine Keyl mochten bewijzen wat ze nog wisten over dat bijzondere jaar, al zorgde de komst van Barrie vooral voor een openhartige Carlo Boszhard.

Article continues after the ad

De gasten zagen er gisteren weer uit alsof ze zo uit onze geschiedenisboeken kwamen gekropen. Met strak naar achter gekamd bruin haar en een blouse met een prachtige bloemenprint maakte de inmiddels 66-jarige Barrie Stevens behoorlijk wat indruk. Al had hij die indruk ooit al eens gemaakt op Carlo Boszhard.

Stiekem oogje 

De vaste teamcaptain verklapte namelijk dat hij al sinds de jaren '70 een oogje had op de van oorsprong Engelse danser. "Heel snel - en dat is een bekentenis - werd ik verliefd op the one and only Barrie Stevens", kon hij het toch niet laten om te verklappen. "En mijn allereerste liefde op tv was Barrie Stevens als Kwarkje in Ti-ta Tovenaar." Als Barrie vervolgens opnieuw zijn dansmoves in de strijd gooit, is het alsof oude tijden herleven. "Daarom was ik verliefd op jou." Bekijk hieronder de uitzending maar snel terug!

Oplopende irritaties

Met ruim 1,4 miljoen kijkers heeft RTL met Oh, Wat Een Jaar nog wel een hit in handen, maar dit aantal is beduidend lager dan de 1,6 miljoen kijkers van vorige week. Mogelijk heeft dat wel iets te maken met Carlo Boszhard. Niet iedereen blijkt namelijk fan te zijn van de vervanger van Jeroen van Koningsbrugge. "Het zou nog leuker zijn zonder Carlo", aldus een Twitteraar. Oeps! Lees hieronder enkele reacties.

 

Oh, Wat Een Jaar is iedere zaterdagavond vanaf 20.00 uur te zien op RTL4.