Captian Marvel phone booth
Captian Marvel phone booth

In afwachting van de volgend jaar uit te komen blockbusters Captain Marvel en Avengers 4 grijpen Marvel-fans elke hint aan om naar nieuwe informatie te zoeken over deze films. Een nieuwe foto van Brie Larson als Captain Marvel stuurde deze ongeduldige speurneuzen echter naar een sekslijn. Wie goed inzoomde op het plaatje kon een telefoonnummer zien staan. Fans dachten nieuwe scoops over de film te weten komen als ze dat nummer zouden bellen, maar in plaats daarvan kregen ze hele andere dames dan Brie Larson aan de telefoon.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

CAPTAIN MARVOTE IS A BAD PUN BUT NOW THAT I HAVE YOUR ATTENTION PLEASE VOTE TOMORROW

A post shared by Brie (@brielarson) on


Rock The Vote

De actrice had de desbetreffende foto vrijgegeven op haar Instagram-account. Hierop is te zien hoe Marvels nieuwste heldin bij een telefooncel staat, omringd door posters van MTV's Rock The Vote-campagne. Tegelijk onthulde de superheldin-in-spé hiermee dat Captain Marvel zich in 1992 zal afspelen, want dat was het jaar waarin MTV deze campagne organiseerde. Ook hangt er nog een oude poster met de datum donderdag 29 augustus erop, een datum die in de nineties alleen in 1991 en 1996 voorkwam.


Captain Marvote

Larson wilde haar volgers hiermee aansporen om vooral te gaan stemmen bij de tussentijdse verkiezingen die dinsdag in Amerika werden gehouden. Ze maakte er zelfs de suffe woordspeling Captain Marvote bij, maar gelukkig gaf de actrice meteen toe dat deze 'pun' nergens op sloeg.

Article continues after the ad


Fictief niet bestaand nummer bestaat wél

Op de telefoon staat een nummer wat door ABC, net als Marvel een Disney-dochtermaatschappij, al eerder gebruikt was in de TV-serie The Suite Life of Zack and Cody. Toen kregen bellers nog een standaardboodschap die zei “Dankjewel voor het bellen met ABC. Dit nummer is een fictief niet bestaand nummer gebruikt voor films en televisieprodukties”.


Eigenaardig bijbaantje?

Marvel ging er blijkbaar van uit dat dit nummer nog steeds als niet-bestaand nummer ingezet kon worden, maar was er niet van op de hoogte dat het in de tussentijd was opgekocht door een sekslijn. Zo kregen Marvel-fans die de cijfers intoetsten ineens een hele andere boodschap te horen: “Welkom bij Amerika’s heetste telefoonlijn. Hete dames wachten om met jou te praten”. Tenzij Captain Marvel er in de film een heel eigenaardig bijbaantje op na blijkt te houden, heeft dit nummer dus zeker niets  met de film van doen!