Goed nieuws voor de fans van Fuller House: volgens Candace Cameron Bure komen er nog minstens twee seizoenen aan van de sitcom!

Pikant

Vorige week stak het gerucht de kop op dat het einde van Fuller House nabij was. De timing was pikant, want die week werd bekend dat ook de stekker werd getrokken uit toonaangevende Netflix-titels als Orange is the New Black en Luke Cage. Maar Candace Cameron Bure, die al sinds 1987 de rol van oudste dochter D.J. speelt, maakt korte metten met die geruchten!

 

Opluchting

In een interview met entertainmentsite E! verklaart de actrice: “Ik heb geen idee waar die geruchten vandaan komen. Waarschijnlijk was er die dag weinig nieuws en is het daarom opgeblazen. Ik twijfel er dan ook niet aan dat er een vijfde seizoen aankomt van de serie.” Het vierde seizoen van Fuller House is momenteel in de maak. En hoewel Netflix nog geen vijfde seizoen heeft aangekondigd (dat doen ze tenslotte nooit voor de start van een nieuw seizoen), zal de optimistische insteek van Candace een flinke opluchting voor zijn voor de talloze fans van de reeks!

Article continues after the ad