Camila Cabello in Cinderella van Amazon Prime Video

Keep-a-busy Cinderelly, want de verfilmingen van het wereldberoemde sprookjes blijven maar komen. Toch belooft deze nieuwe Cinderella van Amazon Prime Video weer lekker veel magie!

Zangeres Camila Cabello mag het glazen muiltje aantrekken. Ze krijgt daarbij hulp van Nicholas Galitzine die de rol van prins Robert op zich neemt. De eerste beelden van de Amazon Original zien er sprookjesachtig uit en de schitterende glitteroutfits op het bal kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Idina Menzel en James Corden

Naast het koninklijke paar kruipt acteur Billy Porter, bekend van LGBT+ serie Pose, in de huid van Goede Fee. De rol van boze stiefmoeder gaat naar Idina Menzel die je vooral kan kennen van Frozen waarin ze Elsa speelt. Ook musicalfilm-ster James Corden heeft een rolletje bemachtigd en hij is zelfs producent van de film.

Article continues after the ad

Eerste reacties

Camila Cabello gaat Lily James achterna. Zij was in 2015 Assepoester in de live-action versie van Disney, de studio die ook nog een live-action Rapunzel gaat maken. De fans kijken al erg uit naar een Amazon Assepoester. “De trailer is zo goed, ik kan niet wachten!” en “Ik weet nu al dat deze film een van mijn favorieten wordt.” “De soundtrack wordt magisch.”

Cinderella is vanaf 3 september te zien op Amazon Prime Video.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.