Camila Cabello in Cinderella van Amazon Prime Video

Drentelend tussen de stallen, sprintend door het bos: Camila Cabello toont zich een ware musicalster in de nieuwe trailer van Cinderella. Het maakt niet uit waar ze zich bevindt, de Havana-zangeres zingt de longen uit haar lijf in de nieuwe vertolking van Assepoester. De film staat vanaf 3 september op Amazon Prime Video.

Het sprookje waarin een ondergewaardeerde jonge vrouw door magie een avond als prinses mag spenderen, wordt opnieuw verteld in live-actionvorm. Dat deed Disney in 2015 met Lily James in de hoofdrol en nu is de beurt aan Sony en hoofdrolspeelster Camila Cabello om een kaskraker te maken. Dit is de nieuwste trailer:

 

Cinderella: de musical

Het is ditmaal een musicalvariant over de gedreven vrouw die zich weg moet snellen van een evenement omdat de betovering dan voorbij is. Met als prins Hollywoodhunk Nicholas Galitzine die haar opspoort door middel van haar verloren muiltje. Uiteraard hopen we dat het verhaal net even iets anders loopt dan we inmiddels gewend zijn, maar dat is nog een mysterie.

Article continues after the ad

Direct naar Amazon Prime Video

Geen mysterie is de sterrencast die is verbonden aan dit project: Idina Menzel, Billy Porter, Pierce Brosnan, Minnie Driver en James Corden (die zou willen stoppen met de Late Show). Kay Cannon (Pitch Perfect) is de schrijver én regisseur van deze koddige sprookjesvertelling. Het wordt alleen geen bioscooprelease, want Sony heeft door alle coronaperikelen besloten de film te verkopen aan Amazon Prime Video. De film is dan ook op die streamingdienst te zien vanaf 3 september aanstaande. Wil je alvast meer zien? Kijk dan ook de eerdere Cinderella-trailer.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.