Buddy Valastro

De beroemde TLC-bakker Buddy Valastro is openhartig in een interview met Entertainment Tonight. Twee maanden geleden werd zijn hand gespiesd op de bowlingbaan. “Ik heb nu zo’n tien tot vijftien procent van de kracht in mijn hand terug.”

“Ik probeer het glas maar als half vol te zien en kijk het per dag aan. En per taart”, grapt Buddy. “Weet je, ik had mijn vingers kunnen verliezen, of de spies had door mijn pols kunnen gaan. Dan was het veel erger geweest.”

De bokser die niet meer kan vechten

“Eerlijk gezegd weet ik niet hoeveel ik kan doen”, legt hij uit. “Ik kan je verzekeren dat ik het ga proberen, maar ik weet het echt gewoon niet. Ik zou die bokser kunnen zijn die het met heel zijn hart wil doen, maar niet meer de gereedschappen heeft. Maar God ik hoop toch niet dat dit het geval bij mij is.”

Article continues after the ad

Het is een kwestie van tijd om te zien wat er met zijn zenuwen gaat gebeuren. “Mijn vingers zullen altijd verdoofd en stijf voelen”, vertelt de Cake Boss.

Niet aan de zijlijn

Buddy gaat er alles aan doen om weer de mooiste creaties te maken. “Ik wil gewoon niet de coach zijn die moet zeggen: ‘jongens, doe dit, doe dit, doe dit’. Ik zou het kunnen, maar ik ben nog niet klaar om aan de zijlijn te staan.”

Cake Boss is te zien op TLC en Dplay. Wij hebben de vijf onbedoeld grappigste shows van TLC voor je op een rijtje gezet.