Wat een raar moment was dat! Cabaretier en programmamaker Stefano Keizers zat gisterenavond bij Pauw en viel daar plots van zijn stoel.

En het publiek wist blijkbaar niet dat het ‘erbij’ hoorde. Zo liep één vrouw in het publiek helemaal wit aan. Ook riep Jeroen Pauw zelf op een gegeven moment “reanimeren”, maar toen stond Stefano – momenteel te zien op NPO 3 met de satirische show Van De Week - meteen op.

Article continues after the ad


Act

Het hoort een beetje bij de act die Stefano Keizers heet. De absurdistische komiek deed dit omdat hij het in zijn shows óók doet. Hij merkte in de uitzending op dat zijn publiek in theaterzalen soms wegloopt bij dit stukje vanwege de heftigheid.


Reacties

De reacties op het kunstje zijn, euhm, best fel! Kijkers thuis konden het niet waarderen dat hij net deed alsof hij doodging. “Wat een talent!”, zegt één kijkster heel sarcastisch (met een aantal kotsemojis om het kracht bij te zetten). Al vonden sommigen het ook weer niet zo erg.

 


Story is kwaad

Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van roddelblad Story, zat ook voor de buis en uit zijn woede op twitter. Hij vindt het vooral erg dat Pauw hiermee “argeloze bezoekers” laat schrikken en noemt Keizers een “debiel”. Een twitteraar reageert daar weer op door te zeggen dat het nog veel erger was: het was een idee van de redactie zelf!