Vera en Geert in Boer zoekt Vrouw

Dat het tijdens Boer zoekt Vrouw een beetje stroef ging tussen boer Geert en zijn dames, konden we af en toe wel zien. Kandidate Vera miste diepgang en besloot op een gegeven moment dan ook om zélf haar biezen te pakken. Iets dat de productie in paniek bracht.

Article continues after the ad

"Tegen de productie die er ook altijd was zei ik: ‘Het gaat hem niet worden tussen Geert en mij, wat nu?’", blikt Vera terug in een nieuw interview (via DenD)."Even was er paniek en toen werd Yvon Jaspers gebeld." Vervolgens moest Vera naar eigen zeggen in de garage wachten totdat Yvon was gearriveerd. Pas toen mocht ze Geert aanspreken. Van Yvon weten we dat ze soms ook stiekem in de berm wacht wanneer er ophef dreigt aan te komen tijdens de opnames.


Twijfels

Vera, die er gedurende de uitzendingen helaas flink van langs kreeg op sociale media (ze zou zich te 'aanwezig' en 'flirterig' gedragen), voelde al van meet af aan twijfels bij Geert, die volgens haar niet het achterste van zijn tong liet zien. "Meteen bij de piñatadate kreeg ik al twijfels." Het gemis aan diepgaande gesprekken groeide natuurlijk alleen maar tijdens de logeerweek. "Ook tijdens de boerderijweek toonde hij geen interesse in bijvoorbeeld mijn kinderen of mijn werk, terwijl ik voor mijn gevoel wel tijd investeerde om hem te leren kennen."

Geert en Angela

Overigens vertrok Vera niet alleen vanwege de oppervlakkigheid, nee: ze vond deelneemster Angela goed bij Geert passen. "Zij houden allebei van een feestje, lang leve de lol en gekte. Die twee zag ik ‘s nachts wel door Amsterdam zwalken, terwijl ik zelf best een gezapige muts ben." We weten inmiddels dat ook Angela en Geert geen match made in heaven vormden. De hardhandige manier waarop Geert dit kenbaar maakte, schiet bij Vera in het verkeerde keelgat. "Ik vind het echt zielig voor Angela, want zij ging er echt voor en heeft veel last gehad van de manier hoe dingen zijn gegaan. Ik denk niet dat Geert in de gaten heeft gehad hoeveel pijn het bij haar heeft gedaan." Inmiddels wist Vera trouwens een nieuw liefje te strikken in de vorm van boer Arjan en Geert... heeft ook niet stilgezeten, zullen we maar zeggen...