Theo in Boer zoekt Vrouw Special

Boer zoekt Vrouw-bekendheid Theo - die laatst nog bezoek kreeg van GJ uit het afgelopen seizoen - gaf zijn geliefde koeien- en kaasboerderij op. Dat valt hem nog altijd erg zwaar, zo zien we in een tedere preview voor de aankomende Special-aflevering.

Article continues after the ad

Hierin gaat Yvon Jaspers weer even op bezoek bij oude Boer zoekt Vrouw-bekenden, zoals laatst nog, bij boer Willem (die opnieuw de harten van kijkers stal). Komende zondag brengt Yvon een bezoek aan Theo uit seizoen 2014/2015. Oftewel het legendarische seizoen met andere smaakmakers zoals Bertie, die andere Geert en record-brieven-scorer Tom. Theo nam jaren geleden een heftig besluit dat nog altijd wat met 'm doet.


Boer af

Zo is Theo nu eigenlijk boer af. Hij stopte drie jaar geleden met zijn koeien- en kaasboerderij. "Het is goed zo", zegt hij met pijn en moeite in een preview, gedeeld door RTL Boulevard. "Waarom is het dan toch zo moeilijk", vraagt Yvon aan Theo, die enkele tranen niet kan bedwingen. "Je houdt toch van je werk en van je koeien."

Waarom?

Wanneer Theo verder vertelt over zijn boerenliefde, komt Yvon met een goudeerlijke opmerking over zijn besluit om ermee te kappen. "Hoe meer jij vertelt, hoe minder ik het snap." Theo: "Ja, maar toch ben ik blij met de beslissing", geeft hij toe. En, daarnaast: "mijn koeien lopen hier nog, ik zie ze hier liggen in het land... en dat doet me heel goed". Waarom hij het bijltje erbij neergooide? Theo wilde gewoonweg meer vrijheid en dat viel niet te combineren met het drukke boerderijwerk.

Boer zoekt Vrouw Special is zondag rond 20:25 uur te zien op NPO 1.