Fotograaf
Linelle Deunk en KRO-NCRV
Annemiek Koekoek

De door Boer zoekt Vrouw bekend geworden boerin Annemiek Koekoek zou graag voor haar 30e een kindje willen krijgen, maar de zoektocht naar baby daddy verloopt stroef, zo vertelt ze openhartig in Story.

"Het blijft moeilijk een man te vinden die in mijn leven past", zo geeft ze aan en... ja, dat hebben we toentertijd al uitgebreid kunnen beamen door Annemieks bijzondere Boer zoekt Vrouw-momentjes.

Meerdere mannen gehad

Annemiek zat ook niet bepaald stil na Boer zoekt Vrouw - maar dat wil nog niet zeggen dat die kerels ook allemaal relatiemateriaal waren. "Ik heb na mijn deelname echt wel mannen ontmoet. Een advocaat uit Utrecht en een leuke journalist uit Amsterdam, maar ik zoek iemand die op termijn bij mij op de boerderij komt wonen. Een langeafstandsrelatie is een tijdje prima, maar dat moet niet te lang duren. Ik ben op zoek naar het complete plaatje: een relatie en een paar kinderen."

Article continues after the ad

Jong moeder worden

Annemiek wil er eigenlijk wel vaart achter zetten en hoopt voor haar dertigste moeder te worden. "Mijn ouders stichtten al op jonge leeftijd een gezin, mijn vader was 22. Dat had ik ook voor ogen. Dat was mijn ideaalplaatje. Maar ik ben inmiddels bijna 28, dus dat gaat niet meer lukken. Ik zou graag voor mijn dertigste moeder worden."

Expeditie Annemiek

De boerin staat momenteel weer vol in de tv spotlights en knalt lekker door in Expeditie Robinson. Het BN'er-survivalprogramma is nu al vrij lang bezig, maar ze zit er nog altijd in, tot onvrede van een zure groep kijkers die de 'ondankbare' Annemiek liever van het eiland schopt. Annemiek kan het hopelijk geen biet schelen: zo hield ze aan haar deelname een mooie vriendschap over! We hebben het natuurlijk over Annemieks bijzondere band met ecoloog Sterrin Smalbrugge!


Expeditie Robinson is elke donderdag om 20:30 uur en elke zondag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.