BzV-Milou uit Boer Zoekt Vrouw 2020
Source
Beeld: KRO-NCRV (fotograaf: Linelle Deunk)

Milou uit Boer Zoekt Vrouw verruilde de hectiek van de grote stad voor de rust van het Zeeuwse platteland. Maar ook daar kan het er behoorlijk stressvol aan toegaan!

Milou en Bastiaan

Dankzij de vlogs van Milou en Bastiaan hoeven we het stel uit Boer Zoekt Vrouw niet te lang te missen. Iedere week houden de tortelduifjes ons op de hoogte van hun avonturen op de boerderij in Zeeland. Deze week moesten de aardappels worden ingeschuurd. Een zware klus, die Milou bijna doet terugverlangen naar een baan op kantoor!


‘Ontzettend zwaar’

Het is bijna zes uur en ik ben zo kapot gewoon”, verzucht een zichtbaar uitgeputte Milou. “Het is zo ontzettend zwaar (…) Je voelt het zo in je lijf, mentaal ook.” Terwijl de camera loopt, zien we de voormalig BzV-deelneemster knokken tegen de slaap. Eén voordeel: ze heeft nog meer respect voor het werk van haar geliefde Bastiaan. “Ik snap echt niet hoe hij dit dagen aan één stuk kan volhouden”, bekent Milou.

Article continues after the ad

 

Massage

De nieuwste vlog van Bastiaan en Milou begint trouwens een stuk vrolijker. Boer Bastiaan is jarig en dus moet de voormalig BzV-kandidate op zoek naar een passende verrassing. De keus valt uiteindelijk op een duomassage. Nu maar hopen dat Milou de massagesessie heeft ingepland ná het inschuren van de aardappelen, want zo te zien zijn de geliefden uit Boer Zoekt Vrouw na al dat harde werk wel toe aan wat ontspanning!