BzV-Milou uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Voor Milou kon haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw niet beter eindigen: niet alleen sloeg zij haar droomboer Bastiaan aan de haak, zij werd ook nog eens beste vriendinnen met haar liefdesrivaal Elise. Eind goed, al goed! Nu blikt zij samen met haar bestie in een openhartig dubbelinterview op Linda.nl terug op haar deelname aan BzV. Maar daaruit blijkt dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn was voor Milou…


Onzeker

Toen het keuzemoment op televisie was, kreeg ik heel veel negativiteit over me heen”, vertelt Milou. “Dat hij beter voor Elise kon kiezen. Ik was super blij dat mijn prille relatie eindelijk mocht worden bekendgemaakt, waren de kijkers het er niet mee eens.” Door alle negatieve reacties werd de BzV-deelneemster steeds onzekerder over haar toekomst met boer Bastiaan. “Toen begon ik wel te twijfelen: hebben ze misschien gelijk? Pas ik wel in dit plattelandsleven?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een foto zegt meer dan 1000 woorden :). Met dank aan @ngphotography_nl

Een bericht gedeeld door Bastiaan van 't Westeinde (@boer_bastiaan) op


BFF

Inmiddels weten we wel beter: Milou heeft het boerenbestaan helemaal omarmd! En om haar BFF hoeven we ons ook geen zorgen te maken. Sinds dit voorjaar is ook Elise weer dolgelukkig in de liefde!

Article continues after the ad