Milou en Bastiaan uit Boer Zoekt Vrouw BzV 2020

Milou gaat met een nieuwe coupe de winter in. Op Instagram gaf de voormalig deelneemster uit Boer Zoekt Vrouw alvast een voorproefje!

Lockdown

Even je haar laten knippen zit er voorlopig niet in. Milou had echter mazzel en had vlak voor de harde lockdown nog even een bezoekje gebracht aan de kapper. En alsof zij de maatregelen zag aankomen, is er flink de schaar gezet in het kapsel van de voormalig BzV-kandidate. Maar het resultaat mag er zijn!
 


Balayage

New hair, don’t care!”, schrijft Milou op Instagram. “Al jaren laat ik altijd blonde highlights zetten, maar ik vind toch dat de uitgroei altijd erg opvalt. Dus nu langzaam richting meer overloop in mijn eigen haarkleur met balayage.” En zoals gezegd keek de grote liefde van boer Bastiaan niet op een lok meer of minder. “Oh ja, en maar liefst 10 centimeter eraf!”, zo sluit BzV-Milou haar post af.

Article continues after the ad

Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial

De nieuwe coupe valt in ieder geval in de smaak bij haar volgers. Ook haar Boer Zoekt Vrouw-collega Annemiek is onder de indruk. Zij beloont de winterlook met een dikke like! Boer Bastiaan zien we echter niet terug in de comments. En dat terwijl het BzV-stel onlangs nog een bijzonder jubileum had te vieren. Op 25 december weten we hoe het met de tortelduifjes gaat: dan schuiven Bastiaan en Milou aan bij de Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial!