Fotograaf
KRO-NCRV (Linelle Deunk)
Milou uit BzV Boer Zoekt Vrouw 2020

Op Valentijnsdag vieren we de liefde. Maar voor de mensen die deze dag als vrijgezel moeten doorbrengen, kan 14 februari best even confronterend zijn. Dat geldt schijnbaar ook voor Milou uit Boer Zoekt Vrouw. Zij grijpt de feestdag aan om op Instagram haar visie te geven op liefde en relaties!
 


‘Wonderlijke emotie’

Liefde is iets prachtigs, maar ook iets pijnlijks en bovendien zo ongrijpbaar”, schrijft Milou op het sociale medium. “I mean.. Wie snapt de liefde nou echt!?”, vraagt zij zich hardop af. Gelukkig eindigt de voormalig kandidate van Boer Zoekt Vrouw met een positieve conclusie: “Voor mij is het toch wel de meest wonderlijke emotie die we als mens mogen voelen.”

 

Article continues after the ad


Relatiebreuk

Milou spreekt natuurlijk uit ervaring. Zij gaat sinds eind vorig jaar weer als single door het leven na haar relatiebreuk met boer Bastiaan. En het stranden van de relatie is de deelneemster van Boer Zoekt Vrouw niet in de koude kleren gaan zitten. Eerder gaf zij aan dat zij nog altijd heel verdrietig is dat zij niet langer een setje zijn. Spijt heeft Milou echter niet; zij had het Boer Zoekt Vrouw-avontuur naar eigen zeggen ‘voor geen goud willen missen’.